Yksilölliset hiusten leikkaukset, värjäykset ja permanentit. Soita meille: 02 487 0210.

Parturi-Kampaamo Hanna Hörkkö palvelee Liedossa

Kaipasitpa sitten uutta hiusväriä tai piristävää leikkausta, tule liikkeeseeni uudistumaan! Palvelen asiakkaitani vankalla ammattitaidolla Liedon keskustassa.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi! Jos kuitenkin haluat ajan alle viikon päähän, otathan yhteyttä puhelimitse. Voit antaa palautetta myös oheisella lomakkeella.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Parturi-Kampaamo Hörkkö Hanna
Hyvättyläntie 4 Kauppapiha
21420 LIETO

Y-tunnus: 1496954-1
Puh: 02-4870210

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Parturi-Kampaamo Hörkkö Hanna:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Varaa aika tästä: 02 487 0210

Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo Hanna Hörkkö
Kauppapiha Hyvättyläntie 4
21420 LIETO

puh. 02 487 0210
posti@kampaamohanna.fi

Aukioloajat

ma-ti klo 9.00-17.00
ke suljettu
to-pe klo 9.00-17.00
la klo 9.00-13.00
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

www.kampaamohanna.fi