Hiusten leikkaus ja värjäys sekä muut palvelut Liedossa

Yhteystietoihimme

Parturi-Kampaamo Hanna Hörkkö tarjoaa Liedon keskustassa kattavat parturi- ja kampaamopalvelut. Teemme tyylisi ja toiveidesi mukaiset hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, hiustenpidennykset sekä erilaiset juhlakampaukset. Kampaamossamme on käytössä myös runsas valikoima hajusteettomia tuotteita, joten meille voivat tulla hemmoteltavaksi myös allergiset ja herkkäihoiset asiakkaat turvallisin mielin. Lue palveluistamme lisää tällä sivulla ja ota yhteyttä varataksesi aikasi!

Parturi-kampaamopalvelumme

Uusi ilme piristää! Parturi-Kampaamo Hanna Hörkkö palvelee sinua ammattitaitoisesti pitkällä kokemuksella. Tarjoamme monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut niin miehille kuin naisillekin.

  • Hiusten leikkaus

  • Hiusten värjäys

  • Permanentti

  • Juhlakampaukset

  • Hiustenpidennys sineteillä

Tutustu myös hinnastoomme

Käyttämämme tuotesarjat

Parturi-Kampaamo Hanna Hörkkö käyttää vain laadukkaita ja erityisesti ammattilaiskäyttöön suunniteltuja tuotesarjoja. Hiustenhoitotuotteemme ovat pääsääntöisesti täysin hajusteettomia, mutta muitakin tuotteita löytyy. Käytämme parturi-kampaamossamme tuotemerkkejä Schwartzkopf, Miraculos, Cutrin ja Sim. Hiusten värjäyksessä käytämme täysin vegaanista Four Reasons Optima -tuotesarjaa.

Lue lisää muista tuotteistamme

Muista hoitaa hiuksiasi myös kotona

Kampaajalla käynti piristää mitä tahansa päivää, ja ammattilaisen hoitamat ja laittamat hiukset tuovat ripauksen ylellisyyttä arkeen. Perinteisten parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi tarjoamme sinulle paljon muutakin, esimerkiksi sineteillä tehtävät hiustenpidennykset. Opastamme sinua mielellämme myös hiustenhoidossa sekä kaikessa muussa hiusten hyvinvointiin liittyvässä. Saat meiltä apua sinulle sopivien hiustenhoitotuotteiden valintaan ja vinkkejä omatoimiseen hiustenlaittoon. Yli 20 vuoden parturi-kampaajan kokemuksellamme osaamme neuvoa, mikä soveltuu parhaiten kullekin asiakkaalle. Tutustu sivuillamme parturi-kampaamoliikkeessämme myytäviin tuotteisiin ja kysy meiltä rohkeasti lisää!

Varaa aika nyt

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Puhelinkuvake

Parturi-Kampaamo Hanna Hörköltä saat hiusten leikkaukset, värjäykset ja muut parturi- ja kampaamopalvelut Liedossa. Kysy lisää palveluistamme tai varaa aika!

Ota yhteyttä!