Laatutuotteet hiustenhoitoon Liedossa

Ota yhteyttä liikkeeseemme

Parturi-Kampaamo Hanna Hörkkö on asiakasystävällinen ja asiantunteva kampaamoliike Liedon keskustassa. Palvelemme parturi-kampaamossamme eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Myymme sinulle mukaan myös erilaiset laadukkaat hiustenhoitotuotteet sekä kauniit hopeiset Hopea-Puro- ja Magic Silver -korvakorut. Lue tältä sivulta lisää myymistämme tuotteista ja tule käymään. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa ja annamme vinkkejä kotona tehtävään hiustenhoitoon. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoomme!

Hiustenhoitotuotteet

Hyväkuntoiset ja hoidetut hiukset ovat osa hyvinvointia, joka näkyy myös ulospäin. Saat parturi-kampaamostamme laadukkaat hiustenhoitotuotteet, jotka sopivat hius- ja ihotyypillesi. Opastamme sinua myös oikeiden tuotteiden valinnassa. Valikoimastamme löydät tunnetut hiustuotesarjat, kuten Swartzkopf, Cutrin sekä Miraculos. Meiltä saat tuotesarjan shampoon myös suosittuna palasaippuana.

Tutustu myös kampaamopalveluihimme

Hopea-Puro -korvakorut

Hopea-Puro -korvakorut ovat kestävää kotimaista laatua. Saat meiltä hopeasta, koruteräksestä ja muista laadukkaista korumateriaaleista valmistetut kauniit korvakorut – aina yhtä edulliseen hintaan ja vähintään vuoden takuulla! Tule tutustumaan valikoimaamme ja valitse mieleisesi. Hopea-Puron korut sopivat myös allergikoille.

Kysy lisää!

Magic Silver -korvakorut

Magic Silver on Suomen suosituin hopeakorusarja. Voit ostaa näitä aidosta 925-hopeasta valmistettuja korvakoruja myös parturi-kampaamoliikkeestämme. Uudistamme koruvalikoimaamme säännöllisesti uusien mallistojen myötä, joten meillä kannattaa pistäytyä useamminkin. Valikoimastamme löydät kauniit korvakorut jokaiseen tyyliin!

Tule käymään

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Puhelinkuvake

Meiltä saat laadukkaat hiustenhoidon tuotteet. Tervetuloa palvelevaan parturi-kampaamoon Liedossa!

Ota yhteyttä!